A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Центр професійного розвитку педагогічних працівників Старосинявської селищної ради"

Новини

Як учителю покращити психічне здоров’я в період онлайн-навчання

Українська система освіти вже кілька років поспіль відчуває на собі катастрофічні впливи спочатку пандемії коронавірусу, а згодом повномасштабного вторгнення росії. За цей час учителі навчилися працювати онлайн. І хоча переважна більшість українських шкіл має шанс розпочати новий навчальний рік у «живому» форматі, перспектива онлайн-навчання для багатьох педагогів лишаєтья досить імовірною. 

10:38 07.08.2023

Освітні втрати: рекомендації з організації програм надолуження

         Освіта в Україні сьогодні переживає не найкращі часи. За час пандемії COVID-19 та далі від початку повномасштабного вторгнення Росії  в Україну діти зазнали значних втрат у навчанні. Спершу дистанційне навчання, а згодом тимчасова окупація, бойові дії, повітряні тривоги й перебування в укриттях, відсутність електроенергії та нестабільний психологічний стан – ось неповний перелік зовнішніх чинників, які впливали і продовжують залишати свій слід на якості освіти дітей і сформованості в них необхідних навичок. Тож зараз гостро стоїть питання створення та впровадження програм з надолуження освітніх втрат.

10:30 03.08.2023

27-а річниця Основного Закону України

28 червня 2023 року в читальній залі комунального закладу "Старосинявська центральна бібліотека Старосинявської селищної ради" відбувся круглий стіл "Конституція – основний закон нашого життя" до 27-ої річниці прийняття Конституції України.

15:41 28.06.2023

«Травневі схόдини у Пасічнянському ліцеї пам’яті Ігоря Русого»

  24 травня 2023 року на базі Пасічнянського ліцею імені Ігоря Русого Старосинявської селищної ради пройшли «Травневі схόдини у Пасічнянському ліцеї пам’яті Ігоря Русого», які відбувались цьогоріч у форматі науково-практичної конференції.

17:00 24.05.2023

Вхід для адміністратора