A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Центр професійного розвитку педагогічних працівників Старосинявської селищної ради"

Долаємо стрес разом!

Дата: 26.12.2023 16:22
Кількість переглядів: 17

        Відповідно до річного плану КУ «ЦПРПП ССР» 26 грудня на базі Старосинявського ліцею імені О.Романенка проведено семінар-практикум для класних керівників ЗЗСО Старосинявської громади на тему: «Долаємо стрес разом!» З вітальним словом до усіх присутніх звернулась директор Центру Лариса ДАЦЮК. Психолог Центру, Тетяна ГОЛУБЧИК, ознайомила класних керівників з віковими реакціями дітей на стрес. Акцентувала увагу на стресових ситуаціях у дітей, поділилась порадами, як допомогти дітям , які знаходяться у стані стресу.

Консультант ІРЦ, Олена МИКОЛАЄЦЬ, розповіла про те, як реагують на стрес діти з особливими освітніми потребами та поділилася прийомами заспокоєння дітей, які перебувають в стресовому стані.

Психологи ЗЗСО громади Наталя ЧОРНА і Ганна СТАРІКОВА провели практичні тренінги. Метою тренінгів було розширення уявлень класних керівників про причини виникнення, динаміку та види шкільних конфліктів, стресових ситуацій; розвиток вміння виходити з конфліктних ситуацій; розвиток навичок ефективного спілкування і раціональної поведінки в конфлікті .

Під час практичних занять панувала дружня та невимушена атмосфера, де педагоги отримали масу задоволення та гарний настрій!

   


« повернутися

Вхід для адміністратора