A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Центр професійного розвитку педагогічних працівників Старосинявської селищної ради"

Засідання Школи вищої педагогічної майстерності вчителів початкових класів

Дата: 02.05.2023 16:03
Кількість переглядів: 22

  2 травня 2023 року відбулося засідання Школи вищої педагогічної майстерності вчителів початкових класів «Підвищення якості сучасного уроку» на базі Старосинявського ліцею ім. О.Романенка Старосинявської громади.

         Консультант КУ «ЦПРПП Старосинявської селищної ради» Валентина Ніколаєць привітала учасників зібрання та ознайомила із наказом 473 від 24.04.2023 року «Про затвердження Програми загальнодержавного моніторингу якості початкової освіти» з детальним обговоренням та рекомендаціями.

         Під час проведення заходу учителі Старосинявської громади також ділилися власним досвідом.

 Вчителька Паплинецької гімназії Наталя Цехмейстер (учасник конкурсу «Вчитель року – 2023») провела цікаві вправи з презентацією на тему «Адаптація дітей з особливими потребами в початковій школі».

         Леся Горуха з Старосинявської гімназії ім. О.Казимірова працювала в групах, проводячи майстер - клас по темі «Державні символи України». Також є учасником конкурсу «Вчитель року – 2023».

         З Новосинявського ліцею Світлана Тасюк у співавторстві з Валентиною Ніколаєць створили посібник «Словникові слова на уроках української мови у 2 класі НУШ», який подали на обласну виставку «Освіта Хмельниччини на шляхах реформування». Вчителька представила презентацію, де словникові слова вивчали алфавіт та використання різних видів, форм, методів роботи для засвоєння слова.

         Валентина Богомол із Адампільського ліцею на засіданні методичного об' єднання і на засіданні ШВПМ провела роботу в групах, використовуючи детальний аналіз над твором по темі «Діяльнісний підхід як засіб розвитку творчого потенціалу дитини» з використанням цеглинок Лего.

Керівником засідання, тренером-коучем, вчителем початкових класів Старосинявського ліцею ім. О.Романенка було репрезентовано досвід вчителів Хмельницької області, які отримали звання вчитель-методист у 2023 році.

       Тетяна Луценко розповіла про вживання різноманітних способів сказати дитині «дуже добре». А малюнок із зображенням стопи людини, що символізує слід, який залишає людина із написом - ЛЮДЯНІСТЬ, дав зрозуміти присутнім, що найкраща кар'єра в житті - це бути ЛЮДИНОЮ на Землі. 

Зустріч була цікавою та корисною. Усі учасники поповнили свою методичну скарбничку новими знаннями.

        Дякуюємо ППО та ЗСУ.


« повернутися

Вхід для адміністратора