A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Центр професійного розвитку педагогічних працівників Старосинявської селищної ради"

Освітній нетворкінг "Разом до успіху НУШ. 5 клас"

Дата: 30.08.2022 16:43
Кількість переглядів: 37

30 серпня 2022 року на базі Старосинявського ліцею ім. О. Романенка   був організований та проведений   освітній нетворкінг для педагогічних працівників ЗЗСО, які будуть працювати за новим Державним стандартом у 5 класах нового 2022-2023 навчального року, на тему:  «Разом до успіху НУШ. 5 клас».  Модерувала захід Лариса Дацюк, директор КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Старосинявської селищної ради».  Консультанти Центру Тетяна Григорець та Людмила Фесюк акцентували увагу на трансформації освітнього процесу з позицій компетентнісного підходу, оцінюванні учнів 5 класів та актуальності проблем професійного розвитку педагога НУШ, а Валентиною Ніколаєць було запропоновано елементи ігрової діяльності на уроках НУШ.

     Продовжили роботу нетворкінгу майстерки вчителів «Від успішного вчителя до успішного учня»:

- Формування ключових і  предметних компетентностей  у здобувачів освіти засобами інтерактивних і творчих вправ – вчитель Новосинявського ліцею

Світлана Тасюк.

- Наскрізні навички та практичні прийоми на уроках природничої галузі НУШ – вчитель Адампільського ліцею Наталія Борбич.

- Урок-квест «Ми українці, ми за мир!» – вчитель Старосинявського ліцею імені О.  Романенка Віра Фрейлова.

       Корисні поради, щодо адаптації п’ятикласників в умовах НУШ,  вправи для зняття напруги, поліпшення емоційного стану учасники зустрічі отримали від Тетяни Голубчик, психолога Центру.

       Під час заходу організаторам вдалося створити атмосферу нетворкінгу, засновану на творчому спілкуванні за допомогою новітніх методик. Учителі нової школи усвідомили, що вони – сучасні педагоги, відкриті до змін і постійного впровадження нових технологій та підходів в освіті, тому мають навчатися впродовж життя.

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора