A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Центр професійного розвитку педагогічних працівників Старосинявської селищної ради"

Щиро сумуємо з приводу непоправної втрати – смерті нашого колеги Ігоря Петровича Русого

Дата: 30.05.2022 14:06
Кількість переглядів: 25

 

Повідомлення про смерть Ігоря Петровича глибоким болем обізвалось у серцях тих, хто його знав, з ким дружив та хто працював разом з ним.

    Війна вирвала з життя палкого патріота, професіонала, шанованого колегу,  Людину прекрасної душі, відкритого і доброго серця.

    Його професійний шлях – це приклад відданості та гідності, любові до професії та рідної землі. Ігор Петрович був мудрим керівником, який завжди підтримував та був наставником для своїх колег. Вчителем з великої літери, який своїми діями та вчинками, своєю силою духу виховав не одне покоління учнів.

    Добрий, світлий спомин про Ігоря Петровича назавжди залишиться в серцях рідних, колег, усіх, хто його знав, любив та шанував. Важко знайти слова втіхи, коли зупиняється серце Людини, яка була важливою у житті, про те світлі спогади про тих, хто залишив по собі добрі справи та чесно прожив своє життя, завжди будуть сильніші, ніж смерть.

     І з болем у серці ми визнаємо, що вже ніколи не отримаємо його підтримки, не побачимо його щирої посмішки та не скористаємося його мудрою порадою. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким, розділяємо з Вами біль та скорботу.

      Вічна Вам пам'ять, Ігорю Петровичу!


« повернутися

Вхід для адміністратора