A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Центр професійного розвитку педагогічних працівників Старосинявської селищної ради"

Як вчителю організувати свою роботу під час війни: рекомендації Державної служби якості освіти

Дата: 29.03.2022 11:22
Кількість переглядів: 22

 

 

 

 

У школах, розміщених в регіонах України, що не перебувають під обстрілами, поступово відновлюється освітній процес. Учитель має академічну свободу й може самостійно визначати кількість годин на вивчення тієї чи іншої теми, обирати програмне забезпечення, методи та форми організації навчальної діяльності учнів.

В умовах війни вчителям варто переглянути календарні плани до кінця навчального року і спланувати вивчення предмета у найбільш зручний для учнів спосіб, створюючи для дітей комфортну, довірливу обстановку.

Оскільки освітній процес здійснюється переважно із застосуванням технологій дистанційного навчання, не зайвим буде повторити з дітьми правила роботи з онлайн-платформами, взаємодії у хмарних сервісах, інструменти спільної роботи з документами та засоби групової діяльності й комунікації.

Під час проведення онлайн-занять бажано залучати учнів до активної роботи, висловлювання своїх ідей та пропозицій, надавати можливість їм спілкуватися між собою  https://sqe.gov.ua/yak-vchitelyu-organizuvati-svoyu-robotu-p/


« повернутися

Вхід для адміністратора