A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Центр професійного розвитку педагогічних працівників Старосинявської селищної ради"

Відбувся обласний бібліотечний форум

Дата: 20.05.2022 08:57
Кількість переглядів: 27

 

 

 

 

19 травня 2022 року відбувся бібліотечний форум «Бібліотека Нової української школи», організований науково-методичним центром виховної роботи, позашкільної освіти та інформаційно-видавничої діяльності Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.
Відкрила форум та привітала учасників заходу проректор з науково-педагогічної роботи та моніторингу якості освіти, кандидат історичних наук, доцент ХОІППО Вашеняк Ірина Богданівна, яка наголосила на ролі бібліотеки закладу загальної середньої освіти в реалізації державної політики у сфері освіти.
Завідувач науково-методичного центру виховної роботи, позашкільної освіти та інформаційно-видавничої діяльності ХОІППО Гончарук Григорій Макарович відзначив новизну та актуальність тематики заходу та ознайомив присутніх з нормативно-правовою документацією щодо організації діяльності бібліотечних працівників в умовах війни і терористичних загроз. В онлайн-засіданні бібліотечного форуму взяли участь понад 90 учасників з Хмельницької області.
Учасникам та доповідачам форуму надані сертифікати Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.
За результатами бібліотечного форуму буде сформований інформаційний дайджест «Бібліотека Нової української школи».
Детальніше за покликанням https://bibliosprava.blogspot.com/


« повернутися

Вхід для адміністратора